Catalin

Catalin Stancu are o experienta de peste 15 ani in activitatea comerciala, dezvoltata in pozitii de senior si top management, in companii românesti si multinationale. Având capacitatea deosebita de a intelege in profunzime business-ul si posibilitatile de dezvoltare, Catalin a avut de luat decizii prompte cu impact imediat asupra performantelor companiilor in care a activat, fiind in permanenta centrat pe rezultate.

Experienta sa practica include redesenarea structurilor departamentelor comerciale, rescrierea proceselor de vânzari complexe, reconstruirea sau acordarea de noi valente echipelor de vânzari pe care le-a coordonat. A participat in echipe de implementare a managementului performantei si este un specialist in fundamentarea proceselor de vânzare complexe.

Catalin este trainer acreditat ANC si NLP Practitionner certificat de International Association for Neuro-Linguistic Programming. Este consultant autorizat PERSOLOG. A absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale (ASE- 1998) iar din octombrie 2015 a inceput studiile Asebuss School of Business – programul Executive Master of Business Administration (EMBA).

Catalin livreaza cu precadere programe de Vânzari, Negocieri in International Key Accounts, Negociere si Influentare, Managementul echipei de vânzari, Managementul performantei, Managementul Timpului.

Este implicat in proiecte de consultanta privind analiza si optimizarea proceselor de vânzari si acorda asistenta in stabilirea si urmarirea indicatorilor de performanta pentru managementul de vânzari. Catalin participa alaturi de echipele de management ale clientilor la desenarea si implementarea planurilor de actiune la nivel strategic si operational.