Marius

Marius Ghenea este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori in serie din Romania. Printre reusitele sale investitionale se numara Flamingo, Flanco, FIT Distribution, accessNET, Idilis, PCfun.ro, precum si multe startup-uri in care s-a implicat ca investitor de tip “business angel”. Din 2015 Marius este reprezentantul pentru Romania al 3TS Capital Partners, unul dintre importantele fonduri de investitii europene cu focus pe tehnologie.

Proiectele sale antreprenoriale sunt dublate de o puternica implicare in sfera educationala. Speaker si conferentiar de succes, autor al celei mai vândute carti de profil, “Antreprenoriat” si unul dintre protagonistii emisiunii TV “Arena Leilor”, Marius este pasionat sa impărtaseasca know-how-ul acumulat.

Este co-organizator al Schoolforstartups Romania, detine calitatea de director in boardul forumului investitional românesc “Venture Connect” si pe cea de membru al juriului ”Chivas – The Venture”.

A sprijinit si sustine in continuare proiecte de formare si leadership pentru tineri studenti sau antreprenori realizate de AIESEC, JCI, Leaders Romania sau alte organizatii ale tinerilor din Romania.

Marius este lector BusinessDrive pentru sesiunile open, dar si pentru unele dintre cele in-house, destinate clientilor corporate.

De asemenea, cursurile sale de antreprenoriat, intraprenoriat si de inovare sunt printre cele mai cautate, ca si workshopurile pe diferite teme din zona manageriala.