Sorin

Cu o experinta profesionala de peste 18 ani, Sorin este unul dintre pionierii activitatii de training în România, contribuind la formarea profesionala a peste 5000 de angajati din tara si strainatate.

In 1996 a fost primul trainer român care a format o echipa de traineri interni, in cadrul unui program de tip Train The Trainer.

Este trainer acreditat ANC si are, de asemenea, certificari internationale de la Master Trainer Institute, Achieve Global, Persolog.

Este NLP Practitioner (IANLP), Executive Coach ( AoEC), Consilier în cariera (GCDF).

Activând atât in companii nationale, cât si in companii multinationale (Overseas, Coty Cosmetics, Achieve Global, JTI), Sorin a dobândit o bogata experienta si cunoastere a diverselor medii de afaceri.

A pregatit echipe de traineri, manageri si vânzatori  pentru diverse de industrii cum ar fi FMCG, Banking, Telecom, Pharma, Agricultura si Auto.

Sorin livreaza programe de Management general, Managementul echipei de vânzari, Vânzari si Negocieri, Train the Trainer, iar cursurile sale de Business Coaching au efecte aproape magice.

În ultimii 9 ani, Sorin a adaugat expertizei sale si activitatea de consultanta în afaceri si management, contribuind la dezvoltarea unor companii prin desenarea si imbunatatirea proceselor afacerii. In rol de consultant, se concentreaza pe: Sprijin pentru definirea strategiilor de dezvoltare; Implementarea Balanced Scorecard; Eficientizarea proceselor de vânzari; Dezvoltarea capitalului uman